Byggerådgiver
Kontakt Os
Kontakt Os
Ring på tlf.: 7025 8585
7025 8585
kontakt@dinbyggeraadgiver.dk
Kontakt Os

5-års gennemgang af typehus

En familie i Hvalsø havde boet i deres typehus i næsten 5 år. Det betød at 5 års gennemgangen med typehus-firmaet nærmede sig. Din-byggerådgiver blev dermed kontaktet for at bistå og rådgive ved gennemgangen. Efter at have lavet en aftale med din-byggerådgiver, fandt vi et tidspunkt for gennemgangen.

Næste step var, at din-byggerådgiver i samarbejde med ejer gennemgik huset fra a-z. Der blev konstateret nogle fejl som blev noteret i et notat. Forløbet omkring 5- års gennemgangen blev til slut drøftet og gennemgået, således at kunden blev klædt ordentligt på til sit møde med typehusfirmaet.

Læs mere om 1 og 5- års gennemgang.

Har du brug for hjælp? Hør mere om, hvordan vores byggesagkyndige kan hjælpe dig jer.

Om dinbyggerådgiver.dk
Dinbyggerådgiver.dk er din garant for kvalitet og tryghed mens du bygger. Skal du bygge om, bygge ud, bygge nyt – vi står bag dig fra start til slut. Vi er din uvildige partner som rådgiver objektivt og konkret, vi er ikke i lommen på nogen, og vi træder også gerne ind hvis tingene er ved at gå skævt. Vi har kunder over hele Sjælland og stor erfaring i byggerådgivning fra A til Z. Brug kontaktformularen, så hører du fra os indenfor et døgn. Vi glæder os til at bygge sammen med dig.
Få et tilbud
Åbningstider
Mandag-fredag kl 8.00 - 16.00
Telefon
7025 8585
Mail
kontakt@dinbyggeraadgiver.dk
Storkøbenhavn / Nordsjælland
Park Alle 380
st. 2625 Vallensbæk
Sjælland & ørerne
Vinhusgade 11B
4700 Næstved
Stolt modtager af gazelle prisen 2019
DinByggerådgiver.dk ApS 
- Byggesagkyndige
Cvr nr.: 34700745
envelopephone-handsetcrossmenuarrow-down