Byggerådgiver
Få et tilbud
Få et tilbud
Ring på tlf.: 7025 8585
7025 8585
kontakt@dinbyggeraadgiver.dk
Få et tilbud

5-års gennemgang af typehus

En familie i Hvalsø havde boet i deres typehus i næsten 5 år. Det betød at 5 års gennemgangen med typehus-firmaet nærmede sig. Din-byggerådgiver blev dermed kontaktet for at bistå og rådgive ved gennemgangen. Efter at have lavet en aftale med din-byggerådgiver, fandt vi et tidspunkt for gennemgangen.

Næste step var, at din-byggerådgiver i samarbejde med ejer gennemgik huset fra a-z. Der blev konstateret nogle fejl som blev noteret i et notat. Forløbet omkring 5- års gennemgangen blev til slut drøftet og gennemgået, således at kunden blev klædt ordentligt på til sit møde med typehusfirmaet.

Læs mere om 1 og 5- års gennemgang.

Om dinbyggerådgiver.dk
Dinbyggerådgiver.dk er din garant for kvalitet og tryghed mens du bygger. Skal du bygge om, bygge ud, bygge nyt – vi står bag dig fra start til slut. Vi er din uvildige partner som rådgiver objektivt og konkret, vi er ikke i lommen på nogen, og vi træder også gerne ind hvis tingene er ved at gå skævt. Vi har kunder over hele Sjælland og stor erfaring i byggerådgivning fra A til Z. Brug kontaktformularen, så hører du fra os indenfor et døgn. Vi glæder os til at bygge sammen med dig.
Få et tilbud
Åbningstider
Mandag-fredag kl 8.00 - 16.00
Telefon
7025 8585
Mail
kontakt@dinbyggeraadgiver.dk
Storkøbenhavn / Nordsjælland
Park Alle 380
st. 2625 Vallensbæk
Sjælland & ørerne
Vinhusgade 11B
4700 Næstved
Stolt modtager af gazelle prisen 2019
DinByggerådgiver.dk ApS 
- Byggesagkyndige
Cvr nr.: 34700745
envelopephone-handsetcrossmenuarrow-down