Byggerådgiver
Kontakt Os
Kontakt Os
Ring på tlf.: 7025 8585
7025 8585
kontakt@dinbyggeraadgiver.dk
Kontakt Os

Købsrådgivning

En kommende husejer var meget bekymret over flere K2 anmærkninger i tilstandsrapporten, på det hus han var ved at købe. En K2 anmærkning betyder, at der er en alvorlig skade på huset. Den skade er så alvorlig, at den på et tidspunkt vil resultere i at bygningsdelen vil svigte. Den kommende husejer kontaktede dermed din-byggerådgiver for at få en købergennemgang og rådgivning vedrørende huset. Ved købergennemgangen fik din-byggerådgiver forklaret kunden hvad der skulle gøres for at udbedre anmærkningerne. Derefter gav din-byggerådgiver et bud på hvor lang tid det ville tage at udbedre de forskellige skader.

I forbindelse med købergennemgangen, blev kunden også rådgivet omkring den optimale rækkefølge for udbedringen af skaderne. Afslutningsvis gennemgik vi hele husets energiforbrug. Her kom din-byggerådgiver med råd til hvor og hvordan, kunden kunne spare penge på energien, og dermed også udgifter til varme og el.

Læs mere om køberrådgivning og vores byggesagkyndige her.

Om dinbyggerådgiver.dk
Dinbyggerådgiver.dk er din garant for kvalitet og tryghed mens du bygger. Skal du bygge om, bygge ud, bygge nyt – vi står bag dig fra start til slut. Vi er din uvildige partner som rådgiver objektivt og konkret, vi er ikke i lommen på nogen, og vi træder også gerne ind hvis tingene er ved at gå skævt. Vi har kunder over hele Sjælland og stor erfaring i byggerådgivning fra A til Z. Brug kontaktformularen, så hører du fra os indenfor et døgn. Vi glæder os til at bygge sammen med dig.
Få et tilbud
Åbningstider
Mandag-fredag kl 8.00 - 16.00
Telefon
7025 8585
Mail
kontakt@dinbyggeraadgiver.dk
Storkøbenhavn / Nordsjælland
Park Alle 380
st. 2625 Vallensbæk
Sjælland & ørerne
Vinhusgade 11B
4700 Næstved
Stolt modtager af gazelle prisen 2019
DinByggerådgiver.dk ApS 
- Byggesagkyndige
Cvr nr.: 34700745
envelopephone-handsetcrossmenuarrow-down