Byggerådgiver
Kontakt Os
Kontakt Os
Ring på tlf.: 7025 8585
7025 8585
kontakt@dinbyggeraadgiver.dk
Kontakt Os

Mangelfuld isolering

En kunde havde for nyligt fået opført en fransk altan/kvist på sit hus, i forbindelse med en tagrenovering. Kort efter, begyndte kunden at opleve kraftig nedkøling af huset, samt træk fra altanen. I den forbindelse blev der arrangeret et møde på adressen, hvor din-byggerådgiver samt entreprenøren dukkede op. Din-byggerådgiver gennemgik det udførte arbejde med termografisk kamera samt sondekamera. Det viste sig hurtigt, at der ikke var udført tilstrækkelig isolering, eller påført gode nok vindstoppere i forbindelse med opførslen altanen.

For at sikre sig at der var blevet målt og undersøgt korrekt, blev det besluttet at tage en del af gulvet op ved besøget. Da det stod klart at der var store mangler i isoleringsarbejdet, aftalte parterne, inklusiv din-byggerådgiver, hvordan arbejdet skulle udbedres, og hvornår.

Læs mere om ombygning og renovering og vores byggesagkyndige.

Om dinbyggerådgiver.dk
Dinbyggerådgiver.dk er din garant for kvalitet og tryghed mens du bygger. Skal du bygge om, bygge ud, bygge nyt – vi står bag dig fra start til slut. Vi er din uvildige partner som rådgiver objektivt og konkret, vi er ikke i lommen på nogen, og vi træder også gerne ind hvis tingene er ved at gå skævt. Vi har kunder over hele Sjælland og stor erfaring i byggerådgivning fra A til Z. Brug kontaktformularen, så hører du fra os indenfor et døgn. Vi glæder os til at bygge sammen med dig.
Få et tilbud
Åbningstider
Mandag-fredag kl 8.00 - 16.00
Telefon
7025 8585
Mail
kontakt@dinbyggeraadgiver.dk
Storkøbenhavn / Nordsjælland
Park Alle 380
st. 2625 Vallensbæk
Sjælland & ørerne
Vinhusgade 11B
4700 Næstved
Stolt modtager af gazelle prisen 2019
DinByggerådgiver.dk ApS 
- Byggesagkyndige
Cvr nr.: 34700745
envelopephone-handsetcrossmenuarrow-down