Byggerådgiver
Kontakt Os
Kontakt Os
Ring på tlf.: 7025 8585
7025 8585
kontakt@dinbyggeraadgiver.dk
Kontakt Os

Skimmelsvamp i boligen

En familie opdagede pludseligt nogle mørke pletter på væggene i soveværelset. De blev bekymrede for fugt og dårligt indeklima, og kontaktede din-byggerådgiver. Vi aftalte efterfølgende et møde for tilsyn af bygningen.Vi undersøgte hele huset med termografisk kamera, fugtmålinger og skimmel analyser.

Din-byggerådgiver går altid grundigt til værks i forbindelse med sager om skimmelsvamp. Det gør vi fordi skimmelsvamp kan være vise sig at være temmelig alvorligt for helbredet hos dem der lever i hjem der er inficerede med skimmel. I denne sag viste vores prøver desværre, at der var massiv vækst af skimmelsvamp i boligen. Kunden blev dermed rådgivet grundigt om løsning af problemet, og naturligvis om fremtidig forebyggelse af skimmelsvamp.

Læs mere om fugt og skimmelsvamp

Hør mere om, hvordan vores byggesagkyndige kan hjælpe dig her..

Om dinbyggerådgiver.dk
Dinbyggerådgiver.dk er din garant for kvalitet og tryghed mens du bygger. Skal du bygge om, bygge ud, bygge nyt – vi står bag dig fra start til slut. Vi er din uvildige partner som rådgiver objektivt og konkret, vi er ikke i lommen på nogen, og vi træder også gerne ind hvis tingene er ved at gå skævt. Vi har kunder over hele Sjælland og stor erfaring i byggerådgivning fra A til Z. Brug kontaktformularen, så hører du fra os indenfor et døgn. Vi glæder os til at bygge sammen med dig.
Få et tilbud
Åbningstider
Mandag-fredag kl 8.00 - 16.00
Telefon
7025 8585
Mail
kontakt@dinbyggeraadgiver.dk
Storkøbenhavn / Nordsjælland
Park Alle 380
st. 2625 Vallensbæk
Sjælland & ørerne
Vinhusgade 11B
4700 Næstved
Stolt modtager af gazelle prisen 2019
DinByggerådgiver.dk ApS 
- Byggesagkyndige
Cvr nr.: 34700745
envelopephone-handsetcrossmenuarrow-down