Byggerådgiver
Kontakt Os
Kontakt Os
Ring på tlf.: 7025 8585
7025 8585
kontakt@dinbyggeraadgiver.dk
Kontakt Os

Tilsyn ved nybyggeri

En kunde havde for nyligt fået bygget nyt hus, og manglede kun det indvendige malerarbejde før huset var klar til overtagelse. Din-byggerådgiver var her blevet kontaktet for at foretage et tilsyn af det nybyggede hus. I forbindelse med det almindelige tilsyn, opdager din-byggerådgiver via målinger, at fugtigheden i væggene er for høj. Der blev derfor taget kontakt til entreprenøren, for at få rettet op på problemet. Mens husejeren var nervøs for om hele processen nu gik i stå, fik din-byggerådgiver aftalt tørring af huset med entreprenøren, og malerarbejdet blev genoptaget indenfor kort tid.

Dette er et typisk eksempel på en udfordring som er næsten umulig for kunden selv at opdage. Derudover ville det have fået væsentlige konsekvenser, hvis problemet ikke var blevet opdaget i rette tid.

Læs mere om tilsyn ved nybyggeri.

Har du brug for hjælp? Hør mere om, hvordan vores byggesagkyndige kan hjælpe dig jer.

Om dinbyggerådgiver.dk
Dinbyggerådgiver.dk er din garant for kvalitet og tryghed mens du bygger. Skal du bygge om, bygge ud, bygge nyt – vi står bag dig fra start til slut. Vi er din uvildige partner som rådgiver objektivt og konkret, vi er ikke i lommen på nogen, og vi træder også gerne ind hvis tingene er ved at gå skævt. Vi har kunder over hele Sjælland og stor erfaring i byggerådgivning fra A til Z. Brug kontaktformularen, så hører du fra os indenfor et døgn. Vi glæder os til at bygge sammen med dig.
Få et tilbud
Åbningstider
Mandag-fredag kl 8.00 - 16.00
Telefon
7025 8585
Mail
kontakt@dinbyggeraadgiver.dk
Storkøbenhavn / Nordsjælland
Park Alle 380
st. 2625 Vallensbæk
Sjælland & ørerne
Vinhusgade 11B
4700 Næstved
Stolt modtager af gazelle prisen 2019
DinByggerådgiver.dk ApS 
- Byggesagkyndige
Cvr nr.: 34700745
envelopephone-handsetcrossmenuarrow-down