Drift og vedligeholdelse

Uvildig rådgiver til boligforeninger og ejerforeninger

Som ansvarlig for en boligforening eller ejerforening kan du være med til at øge ejendommes samlede værdi, ved at handle med rettidig omhu, når I skal vedligeholde ejendommen, energioptimere ejendommen eller foretage forskellige former for ombygning. Vi tilbyder ligeledes en uvildig rådgiver ved drift og vedligeholdelse i form af fx nyt tag eller opsætning af altaner for boligforeninger og ejerforeninger.

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige ydelser til den professionelle kunde. Nedenstående er blot et uddrag af de ydelser, vi kan tilbyde.

Kontakt os i dag

Er man ikke professionel, kan det blive en dyr fornøjelse for foreningen, hvis man ikke får den rette hjælp til beslutningerne. Hvis du kontakter Dinbyggerådgiver for du en stærk sparringspartner, som er på din side i forløbet – og som ikke forsøger at sælge dig hverken isoleringsprodukter eller renoveringsopgaver. Du er velkommen til at kontakte os på 7025 8585. Vi kan så tage en snak om hvilken kombination af ydelser I har behov for i jeres forening. Foretrækker I at skrive, er i velkommen til at benytte vores kontaktformular. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Få et tilbud