Byggerådgiver
Kontakt Os
Kontakt Os
Ring på tlf.: 7025 8585
7025 8585
kontakt@dinbyggeraadgiver.dk
Kontakt Os

Syn og skøn

Slip for bekymringer og unødvendige konflikter

Er din byggesag gået i hårdknude?

Det kan siges ganske kort; kontakt en byggerådgiver før det går galt. Ender dit samarbejde med entreprenøren i hårdknude, har du mulighed for at indlede en syns- og skønssag. Her afgøres tvisten ved domstolene, og det er en lang og bekostelig affære.

Det er aldrig for sent at få en uvildig byggerådgiver til at mægle, og som regel når vi til samme konklusion som domstolene. Vi når blot resultatet hurtigere og billigere for dig. Dinbyggerådgiver.dk har en medarbejder, der af Voldgiftsnævnet er udnævnt til syn- og skønsmand. Han vurderer sagen og sætter sig for bordenden sammen med dig, som bygherre, og mødes med din entreprenør. Konflikten løses lettere når fagfolk taler sammen, og I undgår at få en intetsigende forklaring som du alligevel ikke forstår, eller som du ikke er tilfreds med.

Kontakt os i dag

Istedet for at gå og ærgre jer over I ikke kan komme igennem til entreprenøren med jeres budskab, så lad vores professionelle byggesagkyndige overtage ansvaret, og styre dialogen.

Ansætter du os til opgaven, har du sikret dig en fortrolig partner, der kender de problemer, som kan opstå i forbindelse med byggeri eller renoveringer, ligesom vi kender alt til termer, fagudtryk og lovgivning på området.

Vi kan kontaktes på 7025 8585 eller du kan indhente et uforpligtende tilbud ved at trykke på tilbudsknappen herunder.

Få et tilbud

Læs mere om syn og skøn

En uvildig på sidelinjen
Syn og skøn er ikke noget I skal ønske jer. Når I dertil, bliver tingene lidt besværlige. Det er dog noget nemmere at komme igennem sammen med Dinbyggerådgiver, end at gå rettens vej. Vi udarbejder et notat som handler om selve problemets kerne. Hvad er det I er uenige om? Og hvordan kan vi løse jeres knude. Dinbyggerådgiver er uvildig, og vi er “på jeres side.” Men vi er også objektive, og vi er fokuserede på at nå en løsning, som alle er tilfredse med.
Syn og skøn går begge veje
Ind i mellem er det entreprenøren der kontakter os. Han mener, at han har lavet et perfekt stykke arbejde, men kunden er ikke tilfreds. Her træder vi også ind, og I kan således møde os på “den anden side af bordet.” Men pointen er, at Dinbyggerådgiver altid har øje på bolden, og ikke på spillerne. Det gælder om at få løst problemet, sluttet konflikten til alles tilfredshed, for målet er jo helt klart; I skal flytte ind i jeres bolig, og i skal være tilfredse.
Om dinbyggerådgiver.dk
Dinbyggerådgiver.dk er din garant for kvalitet og tryghed mens du bygger. Skal du bygge om, bygge ud, bygge nyt – vi står bag dig fra start til slut. Vi er din uvildige partner som rådgiver objektivt og konkret, vi er ikke i lommen på nogen, og vi træder også gerne ind hvis tingene er ved at gå skævt. Vi har kunder over hele Sjælland og stor erfaring i byggerådgivning fra A til Z. Brug kontaktformularen, så hører du fra os indenfor et døgn. Vi glæder os til at bygge sammen med dig.
Få et tilbud
Åbningstider
Mandag-fredag kl 8.00 - 16.00
Telefon
7025 8585
Mail
kontakt@dinbyggeraadgiver.dk
Storkøbenhavn / Nordsjælland
Park Alle 380
st. 2625 Vallensbæk
Sjælland & ørerne
Vinhusgade 11B
4700 Næstved
Stolt modtager af gazelle prisen 2019
DinByggerådgiver.dk ApS 
- Byggesagkyndige
Cvr nr.: 34700745
envelopephone-handsetcrossmenuchevron-downarrow-down