SlideReport
Hjem » Tilstandsrapport

Tilstandsrapport

Jeres sikkerhed når I handler bolig

Energimærke, eltjek og tilstandsrapport er lovpligtigt hvis I vil tegne en ejerskifte-forsikring ved salg af bolig. Tilstandsrapporten beskriver synlige skader og tegn på skader på boligen, og rapporten giver både køber og sælger tryghed i handlen. Den klarlægger boligens stand og sikrer at intet er fejet ind under gulvtæppet. Som sælger bestemmer I selv hvem der skal lave jeres tilstandsrapport, og det er i jeres interesse at den bliver så nøjagtig og grundig som muligt. I vil gerne videre, og I har interesse i at den nye ejer bliver tilfreds med sit køb.

Din Byggerådgiver sørger for at jeres specifikke viden om ejendommen kommer med i rapporten, og at I ved præcis hvad der står i rapporten. Vi gennemgår jeres bolig fra kælder til kvist, sådan at I, med vores rapport i hånden, kan købe og sælge hus med god samvittighed.

I kan tilkøbe en termografering af jeres bolig, når I får lavet en tilstandsrapport.

Kontakt os i dag

Tilstandsrapporten er ikke et sted at spare – den kan i sidste ende være guld værd ved boligkøb. Kontakt os og få en uvildig rådgiver til at gennemgå boligen. Vi kan kontaktes på 7025 8585 eller via vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt som muligt.

Læs mere om tilsyn ved byggeri

  • Hvilke opgaver kan en byggesagkyndig hjælpe med?
  • Er der huller i din kontrakt med den udførende entreprenør?
  • Eksempel på en tilsynsplan
  • Hvad sker der på et byggetilsyn?
  • Hvordan foregår en afleveringsforretning