Din byggerådgiver
Et par der ligger med hinanden, hvor manden holder et sæt nøgler mellem dem.Synlig Trustpilot logo med 5 stjerner nedenfor.
Afleveringsforretning

Jeg skal overtage nøglerne til min om- eller nybyggede bolig

Afleveringsforretningen er sammen med 1- og 5- års gennemgangen en af de vigtigste milepæle i forbindelse med byggeriet af din nye bolig. Det er her, du sikrer dig, at din nye bolig er præcis, som den skal være, inden du skriver under på at overtage nøglerne til boligen. Når du har en dygtig byggesagkyndig ved din side under afleveringsforretningen, er du sikker på, at alle fejl og mangler bliver opdaget, ligesom du ikke risikerer merudgifter til udbedring.
Få tilbud på afleveringsforretning

Afleveringsforretning er til dig der:

Skal overtage nøglerne til din om- eller nybyggede bolig.
Ønsker en uvildig garant for, at kvaliteten på din nye bolig er i orden, og at den er fuldstændig klar til overtagelse.
Vil have en uvildig og professionel byggesagkyndig ved din side – en person der kun repræsenterer dig, så du er på lige fod med sælger, der er repræsenteret af entreprenøren eller ejendomsmægleren.
Ønsker en uvildig byggesagkyndig ved din side, der taler samme sprog som entreprenøren og kender regler og lovgivning omkring byggeri. 
Ikke vil risikere at overtage en bolig med væsentlige fejl og mangler.
Ikke vil risikere merudgifter for udbedring af eventuelle fejl og mangler.
Ønsker en korrekt rapport, der dokumenterer alle eventuelle fejl og mangler. Med rapporten har du desuden den bedste basis for en let og god 1-års gennemgang af det nye byggeri.

Når du vælger afleveringsforretning, er du sikret:

1 At dinbyggerådgiver.dk er med som din repræsentant ved overleveringen af din nye bolig.
2 At dinbyggerådgiver.dk gennemgår hele boligen fra a - z, både ude og inde.
3 En let-overskuelig rapport med liste over fejl og mangler samt krav om udbedring. Rapporten har juridisk vægt i forbindelse med en eventuel uenighed med entreprenøren.
4 En velforberedt byggesagkyndig med alt det nyeste måleudstyr, som er nødvendigt til en ordentlig gennemgang af det nye byggeri.
5 En klar beskrivelse af, hvordan eventuelle fejl og mangler udbedres.
6 Rådgivning om eventuel tilbageholdelse af den sidste afregning, så fejl og mangler kan udbedres hurtigst muligt.
7 Adgang til et helt team af byggesagkyndige med hver deres håndværksmæssige speciale, hvis der skulle opstå tvivlsspørgsmål i processen.
Få tilbud på afleveringsforretning
Tip!

Lav en for-aflevering

En for-aflevering betyder, at din nye bolig gennemgås for fejl og mangler ca. et par uger før den endelige aflevering. På den måde, kan entreprenøren ofte nå at udbedre en stor del af fejl og mangler inden den endelige aflevering, hvor du overtager nøglen – og dermed kan du forhåbentlig flytte ind i et helt overtagelsesklart hus. I nyt byggeri er der en masse tolerancer, regler og krav, der skal overholdes, og derfor er det en rigtig god idé at have din byggesagkyndige med til for-afleveringen, så du er sikret, at alle fejl og mangler opdages.
Rådgiverpakken:

Afleveringsforretning

Få tilbud på rådgiverpakken
Din byggesagkyndige gennemgår din nye bolig fra a - z, både inde og ude.
Registrering af fejl og mangler i en let overskuelig rapport.
En klar aftale med entreprenøren om, hvornår og hvordan eventuelle fejl og mangler udbedres.
Rådgivning om eventuel tilbageholdelse af den sidste afregning, så fejl og mangler kan udbedres hurtigst muligt.

FAQ om Afleveringsforretning

Hvad betyder afleveringsforretning?

Afleveringsforretning er processen omkring overdragelsen af nøglen til din nye bolig. Under afleveringsforretningen gennemgår du og entreprenørens repræsentant sammen boligen, så du kan sikre dig, at alt er, som det skal være, før du skriver under på, at du modtager boligen. Hvis du finder fejl og mangler under gennemgangen, er det en god idé at få dem udbedret, inden du skriver under på overtagelsen, og inden du betaler det sidste beløb for boligen. Det er en rigtig god idé at have en professionel byggesagkyndig med som din repræsentant ved afleveringsforretningen. Den byggesagkyndige ved, hvordan en nybygget bolig skal se ud og finder alle de fejl og mangler, du måske ikke selv ser. I enkelte tilfælde kan der være væsentlige fejl og mangler, som gør, at du ikke skal overtage din nye bolig. En byggesagkyndig ved sin side kan derfor i sidste ende spare dig for mange penge og frustrationer.

Hvem indkalder til afleveringsforretning?

Det er typisk entreprenøren, der indkalder til afleveringsforretning, og det skal normalt ske med et varsel på mindst 5 arbejdsdage.

Kontakt din byggerådgiver
Telefon: 7025 8585 Mail: kontakt@dinbyggeraadgiver.dkByggerådgiver logo
Om dinbyggerådgiver.dk
dinbyggerådgiver.dk er din garant for kvalitet og tryghed mens du bygger. Skal du bygge om, bygge ud, bygge nyt - vi står bag dig fra start til slut. Vi er din uvildige partner som rådgiver objektivt og konkret, vi er ikke i lommen på nogen, og vi træder også gerne ind hvis tingene er ved at gå skævt. Vi har stor erfaring i byggerådgivning fra A til Z. 

Tryk på knappen herunder, så hører du fra os indenfor et døgn. Vi glæder os til at bygge sammen med dig.
Kontakt os i dag
Kontakt / åbningstider
Man-fre: 8.00 - 16.00
7025 8585
kontakt@dinbyggeraadgiver.dk
Besøg os på facebook
Postadresse/hovedkontor, samt Storkøbenhavn & Nordsjælland:
Park Alle 380
st. 2625 Vallensbæk
Sjælland & øerne:
Vinhusgade 11B
4700 Næstved
Jylland & Fyn:
Rytoften 5, 2. sal, lokale 5
8210 Aarhus V
Børsen gazelle logo fra 2019
Stolt modtager af Gazelle prisen
Byggerådgiver logo
Din Byggerådgiver ApS
CVR: 42111031
Anmeldt som fremragende
5 Trustpilot rating stjernertrustpilot white
Kontakt os