Byggerådgiver
Kontakt Os
Kontakt Os
Ring på tlf.: 7025 8585
7025 8585
kontakt@dinbyggeraadgiver.dk
Kontakt Os

Afleveringsforretning

Sørg for at alt er som det skal være ved overtagelse af nøglerne

Lad Dinbyggerådgiver kontrollere inden aflevering

Det er en dag man har glædet sig til i meget lang tid. Jeres ombygning, renovering eller det helt nye hus er færdigt – og I vil bare have nøglerne i en fart. Tag Dinbyggerådgiver med til overdragelsen, og lad os gå huset igennem sammen med entreprenøren. Vi foretager en såkaldt afleveringsforretning.

Vores byggesagkyndige spørger ind til detaljerne, tjekker om alt er som det skal være før I skriver under på afleveringsprotokollen. Vi går alt igennem. Ude og inde, på loft og i kælder, vi efterser installationer og vi kontrollerer at alt er som det skal være. Finder vi mangler og fejl, aftaler vi med entreprenøren hvornår og hvordan de udbedres, og vi rådgiver jer om
tilbageholdelse af den sidste afregning, så I kan skrive under.

Efter en gennemgang af huset fra os, kan I indtage jeres hus, velvidende om at de sidste ting bliver fikset uden merpris. Samtidig har i de bedste kort på hånden til 1 års gennemgang af jeres bolig.

Vi er på din side

Når entreprenøren eller ejendomsmægleren vil aflevere ejendommen til jer, så er han sælgers “mand”. Med andre ord kommer I til at stå over for en professionel, der tilmed har stort kendskab og interesse i sagen. Gør jer selv den store tjeneste, selv at være forberedt. Det skal ikke være en kamp om at få vredet mest muligt ud af modparten, men omvendt skal I have det I har krav på. Dinbyggerådgiver er din personlige garant, for at sikre en ligeværdig dialog med entreprenør / ejendomsmægler. Vi taler samme sprog, og vi kender lovgivningen på området. Det er selvfølgelig ikke gratis at få en professionel boligrådgiver med til afleveringsforretningen, men i mange situationer er pengene givet rigtigt godt ud.

Kom godt på plads i den nye bolig helt uden bekymringer. Vi kan kontaktes på 70258585 eller du kan indhente et uforpligtende tilbud ved at trykke på tilbudsknappen herunder.

Få et tilbud

Læs mere om afleveringsforretning

Kan vi overtage boligen?
Tålmodighed er en dyd, også når man bygger nyt eller bygger om. Måske syntes du det er “godt nok”, du kan godt bo i huset selvom håndværkerne ikke er færdige – eller modsat – du føler ikke rigtig det er klart. Vi kan vurdere, om der er juridisk hjemmel for at du overtager boligen. Det kan godt være maleren ikke er helt færdig, men det kan du nok godt leve med. Du skal til gengæld ikke overtage huset hvis der er problemer med varmen eller andre væsentlige fejl og mangler. Grunden til, at det er en god idé at have Dinbyggerådgiver med på råd er, at du kan give dig selv en del merudgifter, hvis du bare godtager at det ikke er færdigt til tiden. Hvor skal du så bo, og hvad nu hvis håndværkerne bliver ved med at trække tiden? Lad Dinbyggerådgiver gå igennem boligen for at sikre sig, at det er klart til overtagelse. Så kommer du godt fra start.
Har vi husket alt?
Hvis i glemmer noget, så opdager vi det. Vi kravler rundt og banker på fliser, vi går op på loftet og ned i kælderen, også selvom du mener, at alt er perfekt. Vi er din sikkerhed for kvalitet og ordentlighed, og vi har udelukkende fokus på at du får præcis dét du har bestilt og betalt for. Skal vi betale håndværkerne hele beløbet? Det er god gammel viden, at man aldrig skal betale en håndværker alle pengene, før han går i gang. Og måske heller ikke før han er helt og absolut færdig. Men aftalen skal selvfølgelig være rimelig for begge parter. Du samarbejder som udgangspunkt med folk du stoler på, og som i mange andre handler i livet, så betaler vi sjældent det fulde beløb forud for noget som helst. Spørger du os, vil vi som regel råde dig til at betale entreprenøren i rater undervejs, det har du sikkert også skrevet ind i kontrakten, og så er det en god idé at holde en smule af beløbet tilbage indtil afleveringsforretningen er overstået. Det vil sige helt indtil alle fejl og mangler er bragt i orden.
Er kvaliteten i orden?
Det kan være svært at vurdere, når man bare står og tripper, og har lyst til at smide håndværkerne ud efter lang tids byggerod. Vi er der for at gøre det grundige arbejde for dig. Vi kigger alt igennem, også dér hvor du ikke tror der kan være noget at finde. Vi har overblik og grundighed, mens du er fuld af forventning. Det kan også være du selv har fundet et par ting du ikke er helt tilfreds med, så tager vi naturligvis det med i vores samtale med entreprenøren før du overtager byggeriet.
Om dinbyggerådgiver.dk
Dinbyggerådgiver.dk er din garant for kvalitet og tryghed mens du bygger. Skal du bygge om, bygge ud, bygge nyt – vi står bag dig fra start til slut. Vi er din uvildige partner som rådgiver objektivt og konkret, vi er ikke i lommen på nogen, og vi træder også gerne ind hvis tingene er ved at gå skævt. Vi har kunder over hele Sjælland og stor erfaring i byggerådgivning fra A til Z. Brug kontaktformularen, så hører du fra os indenfor et døgn. Vi glæder os til at bygge sammen med dig.
Få et tilbud
Åbningstider
Mandag-fredag kl 8.00 - 16.00
Telefon
7025 8585
Mail
kontakt@dinbyggeraadgiver.dk
Storkøbenhavn / Nordsjælland
Park Alle 380
st. 2625 Vallensbæk
Sjælland & ørerne
Vinhusgade 11B
4700 Næstved
Stolt modtager af gazelle prisen 2019
DinByggerådgiver.dk ApS 
- Byggesagkyndige
Cvr nr.: 34700745
envelopephone-handsetcrossmenuchevron-downarrow-down