Byggesagkyndig på Sjælland leverer uvildig rådgivning

Vi ønsker at være din personlige byggesagkyndige

Bliv vejledt af en uvildig byggesagkyndig

Skal man bygge nyt hus, overtage et eksisterende, eller måske foretage en stor om- og tilbygning, så er det en af de de største økonomiske beslutninger, de fleste foretager sig gennem et livsforløb. Når man kaster så meget tid og energi efter noget, er det vigtigt, at man får det, man betaler for. En byggesagkyndig kan hjælpe med at gå alle detaljerne i byggeriet igennem, og dermed sikre jer mod økonomiske overraskelser senere hen.

Ved valg af byggesagkyndig gælder det derfor, at man skal vælge den uvildige rådgiver, man har størst tiltro til. Nogle få kroner sparet lige her og nu kan blive en dyr “fornøjelse” i det lange løb, hvis den byggesagkyndige ikke har den tilstrækkelige erfaring og uddannelse.
Få et tilbud

 

Vores byggesagkyndige har stærke kompetencer

Vi har gennem en årrække hjulpet en lang række kunder på hele Sjælland med en række forskellige opgaver inden for blandt andet tilsyn med nybyggeri og køberrådgivning. Vi er rutinerede byggesagkyndige, og vi kender til detaljerne og faldgruberne i ethvert byggeri. Firmaets størrelse gør, at vi har stærke kompetencer inden for alle områder; men omvendt er vi ikke større end vi alle kender hinanden. Derfor kan vi nemt udnytte hinandens kompetencer, og vi sparrer jævnligt om opgaverne, så vi kan levere de mest nøjagtige analyser og resultater.

På trods af vores høje kompetencer sørger vi for kontinuerlig efteruddannelse af alle ansatte, så vi også i fremtiden sikrer den mest professionelle vejledning af vores kunder.

Vores byggesagkyndige er fleksible

Vi kommer til jer, når det passer ind i jeres planer. Det er vigtigt for os, at vores kunder sidder tilbage med en god følelse af den personlige rådgivning, der hænger sammen med vores ydelse. Vi slipper ikke opgaven for tidligt, og vi står på jeres side uanset om det gælder en tvist med jeres entreprenør, eller I har brug for konkrete råd i forbindelse med jeres bolig. Vi er uvildige og objektive. Vi er altså ikke “i lommen” på nogen, og kan derfor give jer rådgivning og forslag til løsninger, uden at I behøver føle jer forpligtet.

Det er ikke unormalt, når man f.eks. bygger nyt hus, at man en gang imellem mister overblikket over detaljerne – vælger I os som samarbejdspartnere, kan I trygt stole på, at vi holder styr på alle detaljerne, og holder jer orienteret, når I bør reagere. Vi er her for at rådgive jer, så I kan træffe de rigtige beslutninger uden at være ekspert i byggeri – det er vi.

Kontakt os

Brug kontaktformularen, hvor I kort kan beskrive hvad I ønsker hjælp til, så kontakter vi jer indenfor et døgn – vi sørger for, at I kommer godt i hus!

Anders Hagemann
Anders HagemannTømrer, Kloakmester & Bygningskonstruktør Syn og skønsmand udnævnt af Voldgiftsnævnet Byggesagkyndig, Indehaver
Mobil 2330 2656
ah@Dinbyggeraadgiver.dk
Carsten Tørnes
Carsten TørnesBygningskonstruktør & Byggesagkyndig
Mobil 2222 2656
ct@Dinbyggeraadgiver.dk
Danni Holm
Danni HolmBygningssnedker, Bygningskonstruktør & Byggesagkyndig
Mobil 2221 2656
dh@Dinbyggeraadgiver.dk
Dorte Christina Hansen
Dorte Christina HansenSekretær/administration
Telefon 7025 8585
Mobil 2220 2656
dch@Dinbyggeraadgiver.dk
Dan Jakobsen
Dan JakobsenTømrer, Bygningskonstruktør & Byggesagkyndig
Telefon 2229 2656
dj@Dinbyggeraadgiver.dk
Brian Niebuhr
Brian NiebuhrBygningssnedker, bygningskonstruktør, Beskikket byggesagkyndig, energikonsulent
Telefon 2517 2656
bn@Dinbyggeraadgiver.dk

KONTAKT INFO

Telefon
7025 8585
kontakt@Dinbyggeraadgiver.dk

Adresser
Herstedvang 7c
2620 Albertslund

Jordbærsvinget 17,
4684 Holmegaard

Åbningstider
Mandag-fredag kl 8.00 – 16.00