Din byggerådgiver

Læs mere om vore ydelser

Se hvad vi lægger vægt på som byggesagkyndig.

Vores bedste kort på hånden er personlig rådgivning af en uvildig fagperson. Som bygningssagkyndig er vi der når du handler, når du bygger, og når du flytter ind. Vi er der også hvis noget går galt. I forsikringssager og ved uenigheder med entreprenøren. Men selvfølgelig kan du undvære os. Men er det klogt? Nej, synes vi.

Vores kunder er meget forskellige. Det kan være førstegangskøbere eller erfarne boligejere som er i tvivl om de nu alligevel kan styre en byggeproces som strækker sig over lang tid, og har alvorlige konsekvenser. Vi mener naturligvis, at du bør gøre dig selv den tjeneste at have en byggesagkyndig med på sidelinjen, når du investerer så store beløb, som de fleste gør i deres bolig. Du skal være tilfreds, og vores fornemste opgave er at bringe dig godt i mål med dit byggeri.

Om dinbyggerådgiver.dk
dinbyggerådgiver.dk er din garant for kvalitet og tryghed mens du bygger. Skal du bygge om, bygge ud, bygge nyt - vi står bag dig fra start til slut. Vi er din uvildige partner som rådgiver objektivt og konkret, vi er ikke i lommen på nogen, og vi træder også gerne ind hvis tingene er ved at gå skævt. Vi har stor erfaring i byggerådgivning fra A til Z. 

Tryk på knappen herunder, så hører du fra os indenfor et døgn. Vi glæder os til at bygge sammen med dig.
Kontakt os i dag
Kontakt / åbningstider
Man-fre: 8.00 - 16.00
7025 8585
kontakt@dinbyggeraadgiver.dk
Besøg os på facebook
Postadresse/hovedkontor, samt Storkøbenhavn & Nordsjælland:
Park Alle 380
st. 2625 Vallensbæk
Sjælland & øerne:
Vinhusgade 11B
4700 Næstved
Jylland & Fyn:
Rytoften 5, 2. sal, lokale 5
8210 Aarhus V
Børsen gazelle logo fra 2019
Stolt modtager af Gazelle prisen
Byggerådgiver logo
Din Byggerådgiver ApS
CVR: 42111031
Anmeldt som fremragende
5 Trustpilot rating stjernertrustpilot white
Kontakt os