Byggerådgiver
Kontakt Os
Kontakt Os
Ring på tlf.: 7025 8585
7025 8585
kontakt@dinbyggeraadgiver.dk
Kontakt Os

Forsikringssager

Få hjælp til papirarbejdet

Er jeres hus blevet skadet af vand, storm, brand eller andre ulykker, skal I anmelde skaderne til forsikringsselskabet – det kan vi hjælpe med. Vi kender de begreber og fagtermer som forsikringsfolk bruger, og vi kan også være tilstede, når I får jeres hjem besigtiget. Ved at have os med på sidelinjen sikrer I, at I får det hele med. I får dermed den hjælp, som I har krav på. Vi kender de fleste typer af skader, og samarbejdet med jeres forsikringsselskab glider meget lettere, hvis I har assistance fra en professionel og personlig rådgiver.

Vi skaber overblik

Vi giver jer overblik og tryghed i en ærgerlig og besværlig situation. Det er jer der skal bevise overfor forsikringen, at I har en skade, som de skal dække. Vores rapport er et vigtigt dokument i den proces, og det er bedst, hvis vi er med helt fra starten. Vi rådgiver ofte vores kunder både i den indledende fase men også når skaden skal udbedres. Vi sikrer derved at skaden også bliver korrekt udbedret. Kontakt derfor Dinbyggerådgiver før, eller samtidig med, at I kontakter forsikringen.

Vi er specialister inden for brandskader

Dinbyggerådgiver har gennem en årrække beskæftiget sig med brandskader på private ejendomme. Vi har derfor opbygget en stor knowhow inden for dette specialområde. Det er meget vigtigt, at din skade bliver gjort rigtigt op. Vores byggesagkyndige bistår jer i denne proces og bistår jer således skaden bliver opgjort og prissat korrekt. Hvordan opgøres skaden efter en brand? Dette foregår typisk i prisberegningssystemet Sigma hvor de skadede bygningsdele beregnes. Jeres hus er normalt ikke brandforsikret efter en bestemt sum men som ”nyværdiforsikret”. Dette betyder typisk at:

  • Hvis jeres hus er delvist delvist ødelagt af branden, betaler forsikringsselskabet udgifterne til at reparere det, så det bliver mindst lige så godt, som det var før branden. Men man får stort set altid nyt for gammelt. Det betyder at selv om ditkøkken måske er 15 år gammelt får du ikke et tilsvarende gammelt køkken, eller afskrivning på køkkenet. Du får typisk et nyt køkken.
  • Hvis reparationen af jeres hus koster mere end 50 procent af opførelsen af et tilsvarende nyt hus, er der mulighed for at I kan få opført et nyt hus og få resterne af det gamle hus revet ned.
  • Hvis hele jeres hus brænder ned, eller reparationen er mere end 50 procent af et tilsvarende nyt hus, betaler forsikringen for atI kan få opført et nyt tilsvarende hus i samme størrelse, på samme sted og af de samme materialer. Men med den fordel at huset bliver opført så det lever op til gældende lovkrav mht. isolering mv. dog med visse forbehold som Dinbyggerådgiver kan rådgive dig omkring.

Selv om forsikringen betaler jer for at genopføre et tilsvarende hus, kan du normalt godt vælge at bygge en anden type hus som erstatning for det brændte. Du får så en erstatning fra forsikringsselskabet, der svarer til prisen for at reparere eller genopføre det oprindelige hus, og skal så selv betale ekstraudgifterne for at opføre dit nye hus. Du bør umiddelbart efter branden og inden forsikringen besigtiger ejendommen sammen med dig kontakte os således vi kan bistå dig fra start til slut.

Kontakt os i dag

Forsikringsselskabet er aldrig ude på at snyde, men de er bange for, at I er. Derfor kan en rapport fra en uvildig fagperson, gøre hele processen hurtigere og nemmere.

Dinbyggerådgiver er bygget op omkring vores faglige og veluddannedemedarbejdere. Modsat andre i branchen vægter vi personlig rådgivning meget højt, og du vil aldrig være i tvivl om, at vi er din mand i hele processen. Omvendt ved forsikringsselskabet også, at vi er professionelle aktører med stor erfaring i forsikringsskader – og derfor kan du være tryg ved at få en fair behandling.

Kontakt os før det er for sent, og der går hårdknude i processen. Vi kan kontaktes på 70258585 eller via vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage med et uforpligtende tilbud.

Lad os hjælpe med forsikringssagen
Få et tilbud

Mere om forsikringssager

Beskrivelse af skaden
Hvad, hvorfor og hvordan? Vi udarbejder et notat, som I kan have i hånden, når I taler med forsikringen. Hvorfor er I forsikringsberettiget? Det kan være svært selv at vide præcis hvad man kan gøre krav på, og hvad der ikke dækkes. Vi kan selvfølgelig ikke love jer, at jeres skade bliver dækket, men vi kan afklare om det er værd at gå videre med, og vi kan hjælpe jer med at gøre det på klogeste vis.
Hvordan skal skaden udbedres?
Nogen gange skal det gøres hurtigt, andre gange billigt. Det kan også være, at jeres skade sætter gang i et større arbejde på jeres bolig, fordi det nu én gang er nødvendigt at komme til bunds og få skaden repareret én gang for alle. Pointen er, at jeres bolig skal have den samme værdi, som før skaden, og det er ikke altid de dyreste løsninger er de bedste. Vi beskriver hvordan I bedst løser udfordringerne, i prioriteret rækkefølge og med et bud på pris og løsninger.
Møde med taksator
Forsikringen sender deres bedste mand. Det bør I også gøre. Derfor er det en rigtig god idé, at alliere jer med os. I skal være forberedt og kunne tage diskussionen på lige fod. Det er let at blive snakket op i et hjørne af en fagmand, men med os i hånden, sørger vi for, at I får det hele med, og får sagt det, som er vigtigt for jeres sag.
Om dinbyggerådgiver.dk
Dinbyggerådgiver.dk er din garant for kvalitet og tryghed mens du bygger. Skal du bygge om, bygge ud, bygge nyt – vi står bag dig fra start til slut. Vi er din uvildige partner som rådgiver objektivt og konkret, vi er ikke i lommen på nogen, og vi træder også gerne ind hvis tingene er ved at gå skævt. Vi har kunder over hele Sjælland og stor erfaring i byggerådgivning fra A til Z. Brug kontaktformularen, så hører du fra os indenfor et døgn. Vi glæder os til at bygge sammen med dig.
Få et tilbud
Åbningstider
Mandag-fredag kl 8.00 - 16.00
Telefon
7025 8585
Mail
kontakt@dinbyggeraadgiver.dk
Storkøbenhavn / Nordsjælland
Park Alle 380
st. 2625 Vallensbæk
Sjælland & ørerne
Vinhusgade 11B
4700 Næstved
Stolt modtager af gazelle prisen 2019
DinByggerådgiver.dk ApS 
- Byggesagkyndige
Cvr nr.: 34700745
envelopephone-handsetcrossmenuchevron-downarrow-down