SlideForsikring
Hjem » Forsikringssager

Forsikringssager

Få hjælp til papirarbejdet

Er jeres hus blevet skadet af vand, storm eller andre ulykker, skal I anmelde skaderne til forsikringsselskabet – det kan vi hjælpe med. Vi kender de begreber og fagtermer som forsikringsfolk bruger, og vi kan også være tilstede, når I får jeres hjem besigtiget.

Ved at have os med på sidelinjen sikrer I, at I får det hele med. I får dermed den hjælp, som I har krav på. Vi kender de fleste typer af skader, og samarbejdet med jeres forsikringsselskab glider meget lettere, hvis I har assistance fra en professionel og personlig rådgiver.

Vi skaber overblik

Vi giver jer overblik og tryghed i en ærgerlig og besværlig situation. Det er jer der skal bevise overfor forsikringen, at I har en skade, som de skal dække. Vores rapport er et vigtigt dokument i den proces, og det er bedst, hvis vi er med helt fra starten. Kontakt derfor Dinbyggerådgiver før, eller samtidig med, at I kontakter forsikringen.

Kontakt os i dag

Forsikringsselskabet er aldrig ude på at snyde, men de er bange for, at I er. Derfor kan en rapport fra en uvildig fagperson, gøre hele processen hurtigere og nemmere.

Dinbyggerådgiver er bygget op omkring vores uvildige medarbejdere. Modsat andre i branchen vægter vi personlig rådgivning meget højt, og du vil aldrig være i tvivl om, at vi er din mand i hele processen. Omvendt ved forsikringsselskabet også, at vi er professionelle aktører med stor erfaring i forsikringsskader – og derfor kan du være tryg ved at få en fair behandling.

Kontakt os før det er for sent, og der går hårdknude i processen. Vi kan kontaktes på 7025 8585 eller via vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage med et uforpligtende tilbud.Få et tilbud

 

Læs mere om forsikringsskader

Hvad, hvorfor og hvordan? Vi udarbejder et notat, som I kan have i hånden, når I taler med forsikringen. Hvorfor er I forsikringsberettiget? Det kan være svært selv at vide præcis hvad man kan gøre krav på, og hvad der ikke dækkes. Vi kan selvfølgelig ikke love jer, at jeres skade bliver dækket, men vi kan afklare om det er værd at gå videre med, og vi kan hjælpe jer med at gøre det på klogeste vis.
Nogen gange skal det gøres hurtigt, andre gange billigt. Det kan også være, at jeres skade sætter gang i et større arbejde på jeres bolig, fordi det nu én gang er nødvendigt at komme til bunds og få skaden repareret én gang for alle. Pointen er, at jeres bolig skal have den samme værdi, som før skaden, og det er ikke altid de dyreste løsninger er de bedste. Vi beskriver hvordan I bedst løser udfordringerne, i prioriteret rækkefølge og med et bud på pris og løsninger.
Forsikringen sender deres bedste mand. Det bør I også gøre. Derfor er det en rigtig god idé, at alliere jer med os. I skal være forberedt og kunne tage diskussionen på lige fod. Det er let at blive snakket op i et hjørne af en fagmand, men med os i hånden, sørger vi for, at I får det hele med, og får sagt det, som er vigtigt for jeres sag.