Byggerådgiver
Kontakt Os
Kontakt Os
Ring på tlf.: 7025 8585
7025 8585
kontakt@dinbyggeraadgiver.dk
Kontakt Os

Termografi

Få råd om energiforbruget i din bolig

Er gulvet koldt ved vinduet, eller har I en fornemmelse af at varmen fiser ud forskellige steder i jeres bolig? Vores byggesagkyndige kan give jer et visuelt billede af hvor I bør sætte ind med forbedringer af jeres hus eller lejlighed. En termografisk undersøgelse er objektiv, og styrken er som altid ved uvildig rådgivning, at vi ikke skal sælge jer hverken rockwool eller fjernvarme – vi er her udelukkende for at rådgive jer om hvordan I får mest for pengene.

Vi kender alle typer af byggerier, og vi ved også hvordan du bedst håndterer problemerne.

Det er muligt at leje termografi-udstyr i jeres lokale byggemarked, og det er også meget sjovt at gå rundt i stuerne og finde ud af hvor det trækker, og hvor der er tæt. Pointen er, at når I skal handle på den viden, skal I vide præcis hvor I skal starte, for at få det bedste resultat. Dinbyggerådgiver kan hjælpe jer med at prioritere forbedringerne og samtidig sikre, at I ikke får forkøbt jer i lette lappeløsninger.

Kontakt os i dag

Lad en af vores uvildige rådgivere hjælpe jer frem til den bedste løsning. Dermed kan I sikre jer rådgivning om optimal prioritering af løsning.

Vi kan kontaktes på 70258585 eller du kan indhente et uforpligtende tilbud ved at trykke på tilbudsknappen.

Få et tilbud

Læs mere om termografi

Du får billeder af både koldt og varmt
Vores termografiske fotografiapparat fortæller jer sandheden om jeres bolig. Hvor kommer der kold luft ind, og hvor fiser varmen ud? Jeres isolering virker kun hvis der er vindspærre, og jeres varmerør kan kun holde på varmen, hvis de er ordentligt isolerede. Derfor går vi rundt i boligen og tjekker det hele. Ventilation, gulve, vinduer, loft og kælder.

Termografien afslører det hele, og vi udarbejder en rapport til jer, hvor I tydeligt, på fotos, kan se problemerne.
Energitjek i ældre boliger
Det er jo lidt sjovere at få nyt køkken end det er at isolere på loftet. Et energitjek er en investering i jeres bolig som rækker langt ud i fremtiden. Bor I i et ældre hus er det en rigtig god idé at få en byggesagkyndig til at varme/kulde-fotografere din bolig. Især hvis I går med planer om at bygge om, er det smart, at tænke energioptimering ind i byggeriet.

Viden forpligter – og når I ved hvor og hvad problemet er, så er det også meget lettere at finde en løsning. Vi rådgiver jer i prioritering og valg af muligheder, sådan at I kan sidde i jeres sofa, uden at få kolde tæer.
Kameraet lyver ikke
Termografiske fotografier er afslørende, og der er ingen vej udenom problemet når først kameraet har kastet sit lys på det. Men fordi I finder ud af at det trækker lidt under hoveddøren, behøver det jo ikke at betyde at hele murværket er utæt.

Måske kan en gummiliste løse problemet, og derfor er vores råd, at I bør få gået huset igennem, også selvom I ikke tror der er de store problemer.
Om dinbyggerådgiver.dk
Dinbyggerådgiver.dk er din garant for kvalitet og tryghed mens du bygger. Skal du bygge om, bygge ud, bygge nyt – vi står bag dig fra start til slut. Vi er din uvildige partner som rådgiver objektivt og konkret, vi er ikke i lommen på nogen, og vi træder også gerne ind hvis tingene er ved at gå skævt. Vi har kunder over hele Sjælland og stor erfaring i byggerådgivning fra A til Z. Brug kontaktformularen, så hører du fra os indenfor et døgn. Vi glæder os til at bygge sammen med dig.
Få et tilbud
Åbningstider
Mandag-fredag kl 8.00 - 16.00
Telefon
7025 8585
Mail
kontakt@dinbyggeraadgiver.dk
Storkøbenhavn / Nordsjælland
Park Alle 380
st. 2625 Vallensbæk
Sjælland & ørerne
Vinhusgade 11B
4700 Næstved
Stolt modtager af gazelle prisen 2019
DinByggerådgiver.dk ApS 
- Byggesagkyndige
Cvr nr.: 34700745
envelopephone-handsetcrossmenuchevron-downarrow-down