Køberrådgivning foretages på hele Sjælland

Uvildig og objektiv køberrådgivning og vejledning ved køb af ejerbolig

Med køberrådgivning kan I blive klogere på, om det er fornuftigt at købe en ejendom. I får samtidig en gennemgang af tilstandsrapporten, hvor jeres rådgiver forklarer, på en letforståelig måde, hvad I bør være opmærksom på? Dinbyggerådgiver går huset igennem for jer, giver jer professionelle og uvildige råd – en såkaldt købergennemgang.

Køberrådgivning foretages på hele Sjælland Vi gennemgår hus og tilstandsrapport
uvildig køberrådgivning ved køb af bolig Vi hjælper jer med at træffe den rigtige beslutning
uvildig og personlig køberrådgivning på sjælland Vi sikrer et sikkert køb, uden ubehagelige og dyre overraskelser

Tilstandsrapporter er ikke lovpligtige ved køb og salg af ejerlejligheder, og I ved derfor dybest set ikke ret meget mere end det ejendomsmægleren fortæller jer.

Giv jer selv tryghed, spørg os til råds før I træffer en stor beslutning. Vi er altid på jeres side og vi er med under hele processen.
Få et tilbud

Kontakt os i dag

Det er aldrig for sent at få en uvildig køberådgiver til at kigge på tingene, så tøv ikke med at kontakte os! Vi kan kontaktes på 7025 8585 eller via vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage med et uforpligtende tilbud.

Læs mere om køberrådgivning

Har I brug for at byggesagkyndig kigger jeres hus efter i sømmene, før I tager en stor beslutning? Start med at udfylde kontaktformularen, og lad os mødes. Vi har tilstandsrapporten, eltjekket og energirapporten med når vi mødes, og vi går boligen igennem sammen med jer. Vi taler med jer om alle bemærkningerne fra rapporterne, måske er det ikke så slemt som det lyder, men det kan også være, at I skal tænke jer godt om før I skriver under.
En K3´er er naturligvis ikke til at spøge med, men det behøver ikke at betyde, at I skal udbedre den lige med det samme. Vi hjælper jer med at forstå fagudtryk, og vi lægger en plan for den rækkefølge I skal reparere de forskellige ting. Der er som regel også noget der kan vente, mens andet bør klares med det samme. Det giver vi jer uvildige og objektive råd om.
Vi kigger på problemet sammen med jer, og vi har et bud på hvad I skal gøre, og hvad det nogenlunde koster. Og det kan godt betale sig at spørge os til råds. Umiddelbart ser det måske ud til at det er hele facaden der skal renoveres, men i virkeligheden kan I i første omgang nå langt, med at udskifte et vindue. Det behøver ikke altid være så dyrt, det handler mere om at gøre tingene i den rigtige rækkefølge, og have en samlet plan for jeres bolig. Vi følger med hele vejen. Vi kan eventuelt hjælpe med at indhente tilbud, og føre tilsyn med det videre arbejde.
Hvor er der flest penge at hente? Tja, det kommer jo an på, om I vil have en hurtig gevinst, eller en langsigtet løsning. Hvor skal man starte og slutte, når man vil gøre noget alvorligt ved energiforbruget i sit hjem? Vi rådgiver om de små og store skridt, og vi giver jer et overblik over hvad der bedst betaler sig – både nu og her, og på den lange bane.

sjællands bedste rådgivning i forbindelse med køb af hus