Din byggerådgiver

Eksempler på sager hvor dinbyggerådgiver.dk har hjulpet

Skybrud under nybyggeri

Følgeskade blev afværget
Kristian og Pernille ville bygge nyt hus, og valgte dinbyggerådgiver.dk til at stå for tilsyn med byggeriet - og det viste sig at være en rigtig god ide. Et skybrud ramten mens taget ikke var helt færdig, hvilket resulterede i store mængder vand inde i huset. Væggene var allerede monteret med gipsplader som blev godt våde, men entreprenøren mente ikke det var noget problem.

Kristian ringede til inbyggerådgiver.dk, som kørte ud og kiggede på sagen. Her lå det hurtigt klart at gibspladerne måtte udskiftes for at undgå skimmelsvamp, så der blev taget kontakt til entreprenøren som indvilligede i at udskifte de våde gibsplader.

Se videoen og hør hele historien, og hvad der ellers blev fundet af fejl.

Tilsyn ved nybyggeri

Rart at have en byggerådgiver med på sidelinjen
Søren og Anja har fået bygget et nyt hus, og valgte af have dinbyggerådgiver.dk med på sidelinjen.

Selv om der her ikke var de helt kritiske udfordringer, blev der dog fundet for stor variation af afstand over køkkenskabe, fugeslør som ikke tog sig så tændt ud, samt nogle revnede tagsten, og rygning der ikke lå helt pænt.

Se videoen, hvor Anders også fortæller lidt om forløbet, og hvad der skal kigges på ved 1-års gennemgang.

Vandskade

Regnskyl førte til skimmelsvamp
En kunde i Måløv har fået bygget en tilbygning til sin bolig, og i forbindelse med tagarbejdet, kommer der store regnskyl. Taget blev lukket, isoleret og lofter monteret. I forbindelse med et tilsyn fra dinbyggerådgiver.dk viste det sig hurtigt, at undersiden af tagfladen var angrebet af skimmelsvamp. Ligeledes var der ikke tilstrækkeligt fald på paptaget, og der manglede et afløb fra taget. Dette blev undersøgt nærmere ved destruktive indgreb. Der blev holdt møde med entreprenøren og løsningen blev, at hele taget blev revet af og nye krydsfiner og papdækning blev udført med korrekt fald.

Tilsyn ved nybyggeri

Høj fugtighed i vægge blev opdaget i tide
En kunde havde for nyligt fået bygget nyt hus, og manglede kun det indvendige malerarbejde før huset var klar til overtagelse. dinbyggerådgiver.dk var her blevet kontaktet for at foretage et tilsyn af det nybyggede hus. I forbindelse med det almindelige tilsyn, opdager dinbyggerådgiver.dk via målinger, at fugtigheden i væggene er for høj. Der blev derfor taget kontakt til entreprenøren, for at få rettet op på problemet. Mens husejeren var nervøs for om hele processen nu gik i stå, fik dinbyggerådgiver.dk aftalt tørring af huset med entreprenøren, og malerarbejdet blev genoptaget indenfor kort tid.

Dette er et typisk eksempel på en udfordring som er næsten umulig for kunden selv at opdage. Derudover ville det have fået væsentlige konsekvenser, hvis problemet ikke var blevet opdaget i rette tid.

5-års gennemgang

Blev klædt ordentligt på til møde med typehusfirmaet
En kunde i Måløv har fået bygget en tilbygning til sin bolig, og i forbindelse med tagarbejdet, kommer der store regnskyl. Taget blev lukket, isoleret og lofter monteret. I forbindelse med et tilsyn fra dinbyggerådgiver.dk viste det sig hurtigt, at undersiden af tagfladen var angrebet af skimmelsvamp. Ligeledes var der ikke tilstrækkeligt fald på paptaget, og der manglede et afløb fra taget. Dette blev undersøgt nærmere ved destruktive indgreb. Der blev holdt møde med entreprenøren og løsningen blev, at hele taget blev revet af og nye krydsfiner og papdækning blev udført med korrekt fald.
Læs mere om 5-års gennemgang

Mangelfuld isolering

Mangelfuld isolering førte til nedkøling af hus
En kunde havde for nyligt fået opført en fransk altan/kvist på sit hus, i forbindelse med en tagrenovering. Kort efter, begyndte kunden at opleve kraftig nedkøling af huset, samt træk fra altanen. I den forbindelse blev der arrangeret et møde på adressen, hvor dinbyggerådgiver.dk samt entreprenøren dukkede op. dinbyggerådgiver.dk gennemgik det udførte arbejde med termografisk kamera samt sondekamera. Det viste sig hurtigt, at der ikke var udført tilstrækkelig isolering, eller påført gode nok vindstoppere i forbindelse med opførslen altanen.

For at sikre sig at der var blevet målt og undersøgt korrekt, blev det besluttet at tage en del af gulvet op ved besøget. Da det stod klart at der var store mangler i isoleringsarbejdet, aftalte parterne, inklusiv dinbyggerådgiver.dk, hvordan arbejdet skulle udbedres, og hvornår.
Læs mere om termografi.

Købsrådgivning

En kommende husejer fik styr på K2 anmærkning i tilstandsrapport
En kommende husejer var meget bekymret over flere K2 anmærkninger i tilstandsrapporten, på det hus han var ved at købe. En K2 anmærkning betyder, at der er en alvorlig skade på huset. Den skade er så alvorlig, at den på et tidspunkt vil resultere i at bygningsdelen vil svigte. Den kommende husejer kontaktede dermed dinbyggerådgiver.dk for at få en købergennemgang og rådgivning vedrørende huset. Ved købergennemgangen fik dinbyggerådgiver.dk forklaret kunden hvad der skulle gøres for at udbedre anmærkningerne. Derefter gav dinbyggerådgiver.dk et bud på hvor lang tid det ville tage at udbedre de forskellige skader.

I forbindelse med købergennemgangen, blev kunden også rådgivet omkring den optimale rækkefølge for udbedringen af skaderne. Afslutningsvis gennemgik vi hele husets energiforbrug. Her kom dinbyggerådgiver.dk med råd til hvor og hvordan, kunden kunne spare penge på energien, og dermed også udgifter til varme og el.
Læs mere om køberrådgivning

Mangelfuld radonsikring

Tilsyn sikrede løsning af mangelfuld radonsikring
En kunde ønskede et radontilsyn i forbindelse med opførelse af et typehus. Under tilsynet blev det konstateret at radonsikringen var så mangelfuld, at der efter indflytningen ville være risiko for radon i boligen. Vi udarbejdede dermed en tilsynsrapport som blev sendt til typehusfirmaet. Derefter blev der aftalt udbedring og løsning af problemet. Det var her vigtigt at få løst problemet inden de var nået så langt i byggeprocessen, til at problemløsningen ville blive uoverskuelig, og svær at redde op på.
Læs mere om, hvordan vores byggesagkyndige kan hjælpe dig her

Skimmelsvamp i boligen

Massiv vækst af skimmelsvamp i boligen blev opdaget
En familie opdagede pludseligt nogle mørke pletter på væggene i soveværelset. De blev bekymrede for fugt og dårligt indeklima, og kontaktede din-byggerådgiver. Vi aftalte efterfølgende et møde for tilsyn af bygningen. Vi undersøgte hele huset med termografisk kamera, fugtmålinger og skimmel analyser.

dinbyggerådgiver.dk går altid grundigt til værks i forbindelse med sager om skimmelsvamp. Det gør vi fordi skimmelsvamp kan være vise sig at være temmelig alvorligt for helbredet hos dem der lever i hjem der er inficerede med skimmel. I denne sag viste vores prøver desværre, at der var massiv vækst af skimmelsvamp i boligen. Kunden blev dermed rådgivet grundigt om løsning af problemet, og naturligvis om fremtidig forebyggelse af skimmelsvamp.

Hvad siger vores kunder om os?

Kundetilfredshed er meget vigtig for os. Derfor er vi også stolte over at blive vurderet som fremragende på Trustpilot. Se et udsnit af vores mange 5-stjernede anmeldelser nedenfor, og se endnu flere anmeldelser på Trustpilot.
Om dinbyggerådgiver.dk
dinbyggerådgiver.dk er din garant for kvalitet og tryghed mens du bygger. Skal du bygge om, bygge ud, bygge nyt - vi står bag dig fra start til slut. Vi er din uvildige partner som rådgiver objektivt og konkret, vi er ikke i lommen på nogen, og vi træder også gerne ind hvis tingene er ved at gå skævt. Vi har stor erfaring i byggerådgivning fra A til Z. 

Tryk på knappen herunder, så hører du fra os indenfor et døgn. Vi glæder os til at bygge sammen med dig.
Kontakt os i dag
Kontakt / åbningstider
Man-fre: 8.00 - 16.00
7025 8585
kontakt@dinbyggeraadgiver.dk
Besøg os på facebook
Postadresse/hovedkontor, samt Storkøbenhavn & Nordsjælland:
Park Alle 380
st. 2625 Vallensbæk
Sjælland & øerne:
Vinhusgade 11B
4700 Næstved
Jylland & Fyn:
Rytoften 5, 2. sal, lokale 5
8210 Aarhus V
Børsen gazelle logo fra 2019
Stolt modtager af Gazelle prisen
Byggerådgiver logo
Din Byggerådgiver ApS
CVR: 42111031
Anmeldt som fremragende
5 Trustpilot rating stjernertrustpilot white
Kontakt os
cross-circle