Byggerådgiver
Kontakt Os
Kontakt Os
Ring på tlf.: 7025 8585
7025 8585
kontakt@dinbyggeraadgiver.dk
Kontakt Os

Fugt/Skimmelsvamp

Hvordan og hvor hurtigt skal I reagere på fugt?

Vi har eksperterne ansat

Er fugt det samme som skimmelsvamp, og hvornår skal man reagere? Er du i tvivl om jeres hus eller lejlighed er ramt, så bør du reagere. Skimmelsvamp er ikke altid farligt, særligt ikke hvis man får det lokaliseret og bekæmpet hurtigt. De ansatte byggesagkyndige hos Dinbyggerådgiver har ekspertisen og erfaringen til at fastslå, hvor slemt det står til. Vi laver fugtmålinger i hele jeres bolig, vi analyserer prøverne, og vi giver jer råd til hvordan I løser problemet. Skimmelsvamp kan have betydning for familiens trivsel, hvorfor man ikke bør gå på kompromis med hverken undersøgelse eller udbedring. Med vores gennemgang af boligen får I faktuel viden, I kan handle på.

Når I kontakter forsikringen med vores fugt-rapport i hånden, får I den rette hjælp fra starten.

Kontakt os i dag

Ønsker du at få en uvildig ekspert til at vurdere jeres fugt/skimmelsvamp, så lad os hjælpe dig.

Vi kører på hele Sjælland, og er meget fleksible i forhold til vores besøgstider.

Omkostningerne til at bekæmpe skimmelsvamp kan hurtigt stige, hvis svampen får lov til at brede sig. Vi vil derfor anbefale, at du kontakter os med det samme. Vi kan kontaktes på 70258585 eller via vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage med et uforpligtende tilbud.

Læs mere om skimmelgennemgang

Er det farligt at bo med skimmelsvamp
Ja og nej. Skimmelsvamp er en levende organisme som kan være sundhedsskadelig. Det kan give problemer med luftvejene og generelt dårligt indeklima. Der findes mange forskellige sporer, nogle er farlige, andre er ikke. Hvis I har skimmelsvamp i et hjørne af huset, er det ikke sikkert, at I har det andre steder. Det er dét vi undersøger for jer. Og vi anbefaler naturligvis, at hvis I har den mindste mistanke om skimmelsvamp, så kontakt os, så vi får styr på hvad I skal gøre.
Plan for afhjælpning, udbedring og forebyggelse
Vi tjekker alt, og vi fortæller jer hvad vi finder. Vi rådgiver jer om hvordan I kommer skimmelsvampen til livs, hvordan I reparerer jeres bolig og ikke mindst hvordan I forebygger skimmelsvamp. Regel nummer 1 er at lufte ud i fem minutter mindst én gang om dagen, både vinter og sommer.
Vi går igennem hele din bolig
Vi kommer rundt i alle hjørner af jeres bolig. Også der hvor I ikke tror, der er problemer. Vi vil være sikre på, at vi opdager det hele, før vi rådgiver jer om løsningen. Skimmelsvamp kan være luftbårent, det vil sige, at en nullermand kan bære svampesporen rundt i huset, og derfor er vi grundige når vi går det hele igennem.
Mulighed for at udtage prøver til laboratorie-forsøg
Vi kan udtage prøver og sende dem til laboratorie-undersøgelse. Det koster lidt ekstra, men det vil give jer et præcist svar på hvordan I skal forholde jer. På den måde kan I på den ene side tage tyrene ved hornene, og på den anden side kan det også være, at I slet ikke skal være nervøs. Vi kan godt lide at vide hvad vi taler om. Unødige spekulationer er der ingen der har brug for. Beskriv jeres problem på kontaktformularen, så hører I fra os indenfor et døgn.
Om dinbyggerådgiver.dk
Dinbyggerådgiver.dk er din garant for kvalitet og tryghed mens du bygger. Skal du bygge om, bygge ud, bygge nyt – vi står bag dig fra start til slut. Vi er din uvildige partner som rådgiver objektivt og konkret, vi er ikke i lommen på nogen, og vi træder også gerne ind hvis tingene er ved at gå skævt. Vi har kunder over hele Sjælland og stor erfaring i byggerådgivning fra A til Z. Brug kontaktformularen, så hører du fra os indenfor et døgn. Vi glæder os til at bygge sammen med dig.
Få et tilbud
Åbningstider
Mandag-fredag kl 8.00 - 16.00
Telefon
7025 8585
Mail
kontakt@dinbyggeraadgiver.dk
Storkøbenhavn / Nordsjælland
Park Alle 380
st. 2625 Vallensbæk
Sjælland & ørerne
Vinhusgade 11B
4700 Næstved
Stolt modtager af gazelle prisen 2019
DinByggerådgiver.dk ApS 
- Byggesagkyndige
Cvr nr.: 34700745
envelopephone-handsetcrossmenuchevron-downarrow-down