Hjem » Tilsyn ved nybyggeri

Tilsyn ved nybyggeri på hele Sjælland

Lad en uvildig rådgiver holde jer i hånden under hele byggeprocessen

Lad en uvildig ekspert rådgive jer under byggeprocessen

Hvad er vigtigt at ordne her og nu, og hvad skal man være opmærksom på hen ad vejen? Der er rigtig mange ting, man som nybygger skal holde styr på, og det er ikke altid lige nemt at klare det selv. I bestemmer, men I behøver ikke være ekspert i byggeri – det er vi, og vores formål er, at bringe jer godt i mål med jeres byggeri.

Som byggesagkyndig foretager vi tilsyn ved nybyggeri og følger hele byggeprocessen. Vi gennemgår alt fra kontrakt og tegninger til opfølgning og gennemgang af det færdige resultat. Vi tilbyder grundig og personlig rådgivning i det omfang, der er behov for det.

vi foretager tilsyn ved nybyggeri på sjælland Vi sørger for, at I får det som I vil have det; til aftalt tid og aftalt pris.
vi foretager tilsyn ved nybyggeri i københavn Vi tager os af al kontakt med entreprenøren
vi deltager i byggemøderne Vi deltager i byggemøder
vi holder jer orienteret gennem hele byggeprocessen Vi sørger for, at I ved præcis, hvad der foregår

Skal du bygge nyt?

Vi forstår vigtigheden i at ende ud med det hus man havde forestillet sig, uden alt for meget bøvl. Dinbyggerådgiver følger byggearbejdet nøje, og vi tager os af al kontakt med entreprenøren. På denne måde sikrer vi, at I får det som I vil have det; til aftalt tid og aftalt pris. Er det et typehusfirma der skal bygge jeres hus, indgår vi et tæt samarbejde med dem, og er jeres garant for at kvaliteten er i orden.

Som byggesagkyndig giver vi jer tryghed og sikkerhed i hele processen, fra første spadestik til I kan sætte sofaen på plads i dit nye hus. Vi deltager i byggemøder, holder styr på aftaler med håndværkerne, og vi sørger for, at I ved præcis, hvad der foregår.
Få et tilbud

vi er din ekspert i alle former for nybyggeri på sjælland

Vælg rådgiverpakken – og oplev tryghed fra start til slut.

I bliver tilknyttet en af vores byggerådgiver, hvis eneste opgave er at varetage netop jeres interesser og sikre kvaliteten af dit byggeri. Rådgiverpakken er 100% uafhængig af tid og arbejdstimer.

Vi står for korrespondancen med håndværkerne på vegne af jer, og I vil løbende blive inddraget i nødvendige beslutninger og vi giver jer konkret rådgivning undervejs.

Igennem hele processen vil Dinbyggerådgiver udføre byggetilsyn – både anmeldte og uanmeldte – blandt andet med henblik på at kontrollere håndværkernes tidsplan. Bygherrerådgiveren deltager desuden i alle byggemøder mellem jer og entreprenør.

Kom godt igang med jeres byggeprojekt fra start og nyd hvert et skridt frem til jeres nye bolig. Du kan kontakte os på tlf. 7025 8585 eller via vores kontaktformular.

 Læs mere om byggetilsyn

Når vi kommer på besøg på dit byggeri kan det være anmeldt eller uanmeldt. Vi tager os god tid til at gå hele byggeriet igennem. Vi tager billeder, udfører fugtmålinger og kigger i alle hjørner både ude og inde – vi er grundige.

Vi ved hvor stor en tryghed det er for jer, at en byggesagkyndig dukker op ude på pladsen, for I kan jo ikke være der selv hele tiden. Og når man bygger nyt hus, så går det ind i mellem hurtigt, vupti, så er væggene oppe. Med os som rådgivere kan I være sikker på, at det hele er i orden.

Når vi indleder vores samarbejde, får I en plan over hvordan forløbet med jeres byggesagkyndiges tilsyn som udgangspunkt vil være. Vi starter med at mødes og tale det hele igennem. Herefter kommer vi på en række besøg. Vi kommer og kigger inden der sker udstøbning af betondæk – her kontrollerer vi gulvisolering, gulvvarme mv. Vi kommer igen når tagværket stilles op, og her har vi særlig fokus på at holde øje med bagmure, vindafstivning og isoleringsarbejde. Vi mødes også når der sker opmuring af skalmur. Her tjekker vi isoleringen og foretager en fugtsikring på byggeriet. Næste besøg er når loftet skal monteres, her kigger vi primært på isolering og dampspærre og så kommer vi igen ved aptering. Det vil sige når murerarbejdet er færdigt. Her tjekker vi fliser, malerarbejde og de generelle fugtforhold i boligen. Som det sidste besøg er vi der naturligvis når der skal foregå en afleveringsforretning. Det er den dag I “overtager” jeres egen bolig efter håndværkerne. Her foretager vi det der hedder en kritisk gennemgang, det vil sige, at vi går igennem hver en centimeter af dit byggeri – vi overser intet. Og så kan I flytte ind!
En aftale om byggetilsyn er en længere affære, hvor vi mødes flere gange i løbet af dit byggeri. Vi har øjne og ører åbne på hvert eneste besøg, anmeldt eller uanmeldt, og fugtmåling i jeres bolig er en naturlig del af vores tilsyn. Vi fotograferer med et termografisk kamera på de tidspunkter i byggeforløbet hvor vi ved, at det kan være mest kritisk, og hvor det er vigtigt at være opmærksom. Fugt er i boligen kan blive en alvorlig sundhedsrisiko senere, og derfor er vi særlig opmærksomme på ikke at få lukket noget fugt inde i dit byggeri.
Er I i tvivl, eller nervøs for om dit byggeri er i orden med hensyn til fugt, så er det aldrig for sent at kontakte en byggesagkyndig. Vi kan træde ind når det er nødvendigt, men det er klart, at alt går lettere, når vi er med fra starten.
Vi ved godt, at vi altid skal huske at læse det med småt. Før I skriver under på den endelige kontrakt med entreprenøren, skal I sikre jer, at I mener det samme. Tingene skal være veldefinerede. For eksempel kan der stå i kontrakten, at I skal have fliser i badeværelset – men hvilke fliser? Små ting kan gå hen og blive konflikter, og det er den slags en byggesagkyndig ved alt om. Vi går hele kontrakten igennem sammen med jer og entreprenøren, og vi sikrer os, at I er fuldstændig enige, og at I forstår alt hvad der står på papiret.
Det er også en god idé at bede en advokat om at løbe kontrakten igennem. Der kan være juridiske formuleringer som skal være helt klare, og derefter kan vi hjælpe jer med de byggetekniske detaljer. Vi kigger på alt fra økonomi til jordforhold, vi sikrer os med andre ord, at I ved præcis hvad I skriver under på.

Vælger I at indgå en aftale med os om tilsyn på dit byggeri, har vi en pakkeløsning som indeholder det I har brug for. Vi har stor erfaring i tilsynsopgaver med nyhus-byggefirmaer, og vi har det nyeste udstyr til måling af fugt, varmetab, termografisk fotografering mv.

Tilsynene vil som regel fordele sig således:

1. Opstartsmøde
2. Inden udstøbning af betondæk – kontrol af gulvisolering, gulvvarme mv
3. Ved opstilling af tagværk – kontrol af bagmure, vindafstivning, isoleringsarbejde mv
4. Ved opmuring af skalmur – kontrol af isolering, fugtsikring mv
5. Ved loftmontage – kontrol af isolering, dampspærre mv
6. Ved aptering – kontrol af fliser, malerarbejde, fugtforhold mv
7. Aflevering – kritisk gennemgang

Det er den dag I har ventet på. Entreprenøren ”afleverer” huset til jer, og I kan rulle flyttebilen op i indkørslen. Men først går vi hele byggeriet igennem sammen med entreprenøren og jer. Er der små fejl, sjusk, forglemmelser?
Vi udfører det sidste tjek i hele huset. Virker vinduerne, knirker døren – alle de ting som I ikke ser i dag, for I vil bare have håndværkerne ud, og flytte ind i dit drømmehus. Det synes vi også I skal, og vi ved, at I bliver mest tilfreds, når der er klare aftaler om de sidste detaljer.