Hjem » Ombygning/Renovering

Ombygning/Renovering

Få professionel og uvildig rådgivning til dit byggeri

En stor ombygning eller gennemgribende renovering af en ejendom rummer ganske mange udfordringer. Hvordan påvirker byggeriet isoleringen? Hvilke krav er der til byggetilladelse? Hvordan får vi gjort vores ønsker forståelige for håndværkerne? Hvilke håndværkere skal vi entrere med til de forskellige opgaver? I hvilken rækkefølge skal håndværkerne gå i gang?

Ovenstående er blot en mindre række af alle de tvivlsspørgsmål, der kan opstå i forbindelse med et renoveringsprojekt. Vi tilbyder at holde “tungen lige i munden” i forbindelse med dit byggeprojekt, så du kan slappe af, og glæde dig til drømmehuset står klart.

Vælger du at indgå aftale med os om tilsyn på din renoveringsopgave, kan vi bistå dig på mange niveauer. Vores byggerådgiver er med i alle faser af byggeriet.

Vi sikrer, at de rigtige byggetekniske løsninger vælges, og det udførte arbejde opfylder gældende krav og anvisninger mm. Vi kan også tilpasse en løsning, hvor vi fører tilsyn med de kritiske punkter i byggeriet og sikrer den byggetekniske kvalitet.

Vores kompetente byggerådgivere har lang erfaring

Dinbyggerådgiver har i mange år hjulpet flere hundrede boligejere. Vi har byggesagkyndige med kompetencer til at rådgive i forbindelse med alle former for ombygninger, tilbygninger og renoveringer.

Vi er ikke som de andre

Vi leverer uvildig rådgivning. Vi samarbejder hverken med entreprenører, håndværkere eller ejendomsmæglere. Vi har dermed ingen produkter, vi vil sælge dig. Hos os kan du derfor være sikker på, at du køber den reelle rådgivning om, hvad der er bedst for dig.

Vi kan kontaktes på 7025 8585. ring så tager vi en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe med jeres ombygning/renovering. Du er også velkommen til at sende en besked via kontaktformular. Vi vender tilbage hurtigst muligt med svar.Få et tilbud