Byggerådgiver
Kontakt Os
Kontakt Os
Ring på tlf.: 7025 8585
7025 8585
kontakt@dinbyggeraadgiver.dk
Kontakt Os

Ombygning/Renovering

Få professionel og uvildig rådgivning til dit byggeri

En stor ombygning eller gennemgribende renovering af en ejendom rummer ganske mange udfordringer. Hvordan påvirker byggeriet isoleringen? Hvilke krav er der til byggetilladelse? Hvordan får vi gjort vores ønsker forståelige for håndværkerne? Hvilke håndværkere skal vi entrere med til de forskellige opgaver? I hvilken rækkefølge skal håndværkerne gå i gang?

Ovenstående er blot en mindre række af alle de tvivlsspørgsmål, der kan opstå i forbindelse med et renoveringsprojekt. Vi tilbyder at holde “tungen lige i munden” i forbindelse med dit byggeprojekt, så du kan slappe af, og glæde dig til drømmehuset står klart.

Vælger du at indgå aftale med os om tilsyn på din renoveringsopgave, kan vi bistå dig på mange niveauer. Vores byggerådgiver er med i alle faser af byggeriet.

Vi sikrer, at de rigtige byggetekniske løsninger vælges, og det udførte arbejde opfylder gældende krav og anvisninger mm. Vi kan også tilpasse en løsning, hvor vi fører tilsyn med de kritiske punkter i byggeriet og sikrer den byggetekniske kvalitet.

Vores kompetente byggerådgivere har lang erfaring

Dinbyggerådgiver har i mange år hjulpet flere hundrede boligejere. Vi har byggesagkyndige med kompetencer til at rådgive i forbindelse med alle former for ombygninger, tilbygninger og renoveringer.

Vi er ikke som de andre

Vi leverer uvildig rådgivning. Vi samarbejder hverken med entreprenører, håndværkere eller ejendomsmæglere. Vi har dermed ingen produkter, vi vil sælge dig. Hos os kan du derfor være sikker på, at du køber den reelle rådgivning om, hvad der er bedst for dig. Vi kan kontaktes på 70258585. ring så tager vi en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe med jeres ombygning/renovering. Du er også velkommen til at indhente et tilbud ved at trykke på tilbudsknappen..
Få et tilbud
Om dinbyggerådgiver.dk
Dinbyggerådgiver.dk er din garant for kvalitet og tryghed mens du bygger. Skal du bygge om, bygge ud, bygge nyt – vi står bag dig fra start til slut. Vi er din uvildige partner som rådgiver objektivt og konkret, vi er ikke i lommen på nogen, og vi træder også gerne ind hvis tingene er ved at gå skævt. Vi har kunder over hele Sjælland og stor erfaring i byggerådgivning fra A til Z. Brug kontaktformularen, så hører du fra os indenfor et døgn. Vi glæder os til at bygge sammen med dig.
Få et tilbud
Åbningstider
Mandag-fredag kl 8.00 - 16.00
Telefon
7025 8585
Mail
kontakt@dinbyggeraadgiver.dk
Storkøbenhavn / Nordsjælland
Park Alle 380
st. 2625 Vallensbæk
Sjælland & ørerne
Vinhusgade 11B
4700 Næstved
Stolt modtager af gazelle prisen 2019
DinByggerådgiver.dk ApS 
- Byggesagkyndige
Cvr nr.: 34700745
envelopephone-handsetcrossmenuarrow-down