Byggerådgiver
Kontakt Os
Kontakt Os
Ring på tlf.: 7025 8585
7025 8585
kontakt@dinbyggeraadgiver.dk
Kontakt Os

Kunderne om Dinbyggerådgiver.dk

Her kan du læse noget af det vores kunder har at sige om Dinbyggerådgiver.dk. Læs også vores anmeldelser på Trustpilot.

Spørg fagfolk til råds

Vi har virkelig lært, på den dyre måde, at spørge fagfolk til råds. Vi har haft en større byggesag, hvor der var en del alvorlige ting undervejs, som vi ikke var tilfredse med. Vores sunde fornuft sagde os, at der var problemer, men vi kunne ikke overbevise entreprenøren, fordi vi kom til kort, da tingene blev meget byggetekniske. Hos Dinbyggerådgiver.dk har vi fået en fantastisk kvalificeret og afgørende hjælp i vores byggeprojekt. Professionelt, fordi vi også blev nødt til at sluge et par kameler undervejs. Det synes vi er tegn på ualmindelig objektiv og troværdig rådgivning, og vi kan kun ærgre os over, at vi ikke kontaktede en rådgiver fra starten. Til gengæld glæder vi os over at situationen blev vendt, og det blev os, der sad med de stærkeste kort på hånden til sidst. Det kan vi i høj grad takke Dinbyggerådgiver for. Med Anders Hagemanns rapport i hånden blev vi i stand til at dokumentere, at der var ting der skulle ændres og forbedres. Vi vil uden forbehold anbefale enhver at kontakte Dinbyggerådgiver fra starten af en byggeproces, det betaler sig i den sidste ende
Charlotte og Thomas Stage, Måløv

Tag Dinbyggerådgiver med fra starten

Vi fik Dinbyggerådgiver koblet på vores nybyggeri efter at vi havde skrevet under på kontrakten med entreprenøren. I dag ville vi absolut have haft rådgiver på fra starten. For eksempel ville vi gerne have fået råd om hvordan man placerer huset bedst på grunden, men ellers har Dinbyggerådgiver jo været med hele vejen igennem. Det var som om typehusfirmaet bare ville have underskriften på papiret, og derefter se at få bygget vores hus i en fart. Vi har hørt fra andre, hvordan de først opdager fejl flere år efter byggeriet, og så er der jo ikke noget at gøre. Anders Hagemann har gået alt igennem, og har også vejledt os om hvordan vi skal forholde os, hvis der bliver problemer med fugt. Han er virkelig rutineret, og vi kunne mærke, at han har været involveret i rigtig mange byggerier, og derfor ved hvad han taler om. Heldigvis kendte han vores entreprenør i forvejen, og det fik en del ting til at falde i hak, at Anders vidste præcis hvilke knapper han skulle trykke på. Det gjorde, at vi kunne sove godt om natten, og at vi nu står med et super lækkert hus, hvor alt er som det skal være. Vi giver vores varmeste anbefaling af Dinbyggerådgiver til andre der skal bygge – men tag ham med fra starten!
Herdis og Carsten Damberg, Vangede

I sikre hænder

Vi har været rigtig glade for vores samarbejde med Dinbyggerådgiver.dk. Man kan mærke, at Anders har et enormt kendskab inden for området, og man føler sig i sikre hænder igennem hele processen. Det er vigtigt, når man er nybygger, og aldrig rigtig har prøvet det før.
Karina og Jan, Jonsgården, Slagelse

Styr på regler og lovgivning

Vi har haft Dinbyggerådgiver med på vores husbyggeri helt fra starten. Vi indhentede selv tilbud fra entreprenører, og Dinbyggerådgiver var med til at udforme kontrakten, og fortsatte med at være på sidelinjen lige til huset stod færdigt. Vores hus er ikke et typehus, det vil sige at der måske var lidt større krav til entreprenøren end normalt, i hvert fald flere ting at holde øje med for os. Vi var meget tilfredse med Anders Hagemanns professionelle ekspertise, det er tydeligt, at han har en enorm praktisk erfaring. Vi havde et mix af mange forskellige underentreprenører, Dinbyggerådgiver var garant for at tingede levede op til de forskellige kvalitetskrav og bestemmelser i bl.a. bygningsreglementet. Vi oplevede, at entreprenøren lyttede til de ting som Dinbyggerådgiver kom med, og selvom vi måske godt selv kunne have sagt det, så havde det bare større og hurtigere effekt når det kom fra Anders Hagemann. Vi fandt Dinbyggerådgiver på nettet, og vi er utrolig tilfredse med resultatet.
Anja og Hans Henrik Holm-Hansen, Hornbæk

God dialog

I forbindelse med byggeriet af vores drømmehus har vi haft stor glæde af rådgivning fra Dinbyggerådgiver.dk. Problemstillinger blev håndteret grundigt, professionelt og i en ordentlig konstruktiv dialog med os og byggefirmaet. Vi har følt os godt rådgivet, og vil derfor gerne give vores bedste anbefaling af samarbejdet.
Ditte Nielsen og David Neville,Trekroner

Undgå konflikter med god rådgivning

Vi har gennemført en renovering/ombygning af et hus fra 1918. Der var sådan set kun nogle mure og et par bjælker tilbage af det oprindelige hus, så det har været et meget krævende projekt. Vores håndværkere var fra Polen, men vant til at arbejde i Danmark, og Dinbyggerådgiver har været medvirkende til, at mange ting har løst sig i tide, fremfor at ende i konflikter. Anders Hagemann er utrolig dygtig og har meget stærke kompetencer indenfor alle områder af byggeriet. Han er omhyggelig og hans personlighed og faglighed har gjort, at projektet er lykkes, selvom der har været en del ting der skulle laves om. Vi har fået rådgivning fra Dinbyggerådgiver hele vejen igennem projektet, og det har været essentielt for projektets succes. Vigtigst har været, at han før projektets start, var med til at lave en fuldstændig vandtæt byggebeskrivelse, som projektet blev drevet fra. Det har været afgørende for os, at have en person som vi ved, repræsenterer os og besidder den ekspertise der skal til for at håndtere et projekt af denne størrelse. Vi vil til enhver tid anbefale Dinbyggerådgiver til andre.
Trine og Henrik Gernow, Rungsted
Om dinbyggerådgiver.dk
Dinbyggerådgiver.dk er din garant for kvalitet og tryghed mens du bygger. Skal du bygge om, bygge ud, bygge nyt – vi står bag dig fra start til slut. Vi er din uvildige partner som rådgiver objektivt og konkret, vi er ikke i lommen på nogen, og vi træder også gerne ind hvis tingene er ved at gå skævt. Vi har kunder over hele Sjælland og stor erfaring i byggerådgivning fra A til Z. Brug kontaktformularen, så hører du fra os indenfor et døgn. Vi glæder os til at bygge sammen med dig.
Få et tilbud
Åbningstider
Mandag-fredag kl 8.00 - 16.00
Telefon
7025 8585
Mail
kontakt@dinbyggeraadgiver.dk
Storkøbenhavn / Nordsjælland
Park Alle 380
st. 2625 Vallensbæk
Sjælland & ørerne
Vinhusgade 11B
4700 Næstved
Stolt modtager af gazelle prisen 2019
DinByggerådgiver.dk ApS 
- Byggesagkyndige
Cvr nr.: 34700745
envelopephone-handsetcrossmenuarrow-down