Byggerådgiver
Kontakt Os
Kontakt Os
Ring på tlf.: 7025 8585
7025 8585
kontakt@dinbyggeraadgiver.dk
Kontakt Os

Kunderne om Dinbyggerådgiver.dk

Nedenfor kan du læse noget af det vores kunder har at sige om DinByggerådgiver. Du kan se alle anmeldelser på trustpilot ved at klikke på stjernerne herunder.

Nybygget hus

Vi har brugt Din Byggerådgiver til at føre tilsyn med et nybyggeri. Der har været styr på hele processen fra A til Z og vores byggerådgiver har sikret udbedring af de mangler eller fejl der skete i processen - og han har forestået al kommunikation og opfølgning med byggefirmaet. Vi har været helt trygge ved Din Byggerådgiver fra start til slut og har levet fuldt op til vores tillid. De får hermed vores bedste anbefaling.


Jannik Jensen - vis på trustpilot

Foraflevering

Vi har haft Klavs Toft med til vores foraflevering i forbindelse med vores Eurodan hus - hertil skal der lyde en kæmpe anbefaling. Klavs var for det første rigtig imødekommende og forklarede hele vejen igennem, hvilket gav os tryghed. Han var grundig, havde styr på både regler og udstyr, og opdagede en del ting, som vi som uvidende indenfor byggeri-området, ikke havde skænket en tanke. Helt klart pengene værd, og vi vil ikke have været hans deltagelse foruden.


Kæmpe anbefaling

En kæmpe stor tak skal lyde til dinbyggerådgiver, men helt specielt Lars Pless.
Lars har været en kæmpe hjælp i en rigtig kedelig sag.
Lang historie kort - Lars var ude og kigge en tilbygning igennem lavet af en håndværker der pludselig ville lukke firmaet (selvom arbejdet ikke var helt udført), men gerne have alle sine penge.
Lars kom ud og gennemgik tilbygningen, og fandt en del forhold der LANGT fra var okay. Det blev forelagt for håndværkeren der straks lovede bål og brand, advokat/syn&skøn og meget mere, hvis vi ikke bare betalte de penge.
Lars har været en kæmpe støtte med råd og vejledning om hvordan vi skulle gribe situationen an ifht. håndværkeren.
Uden Lars's hjælp, råd og vejledning, var det ikke endt ud til vores fordel, som det heldigvis gjorde i sidste ende.
Derfor en kæmpe anbefaling fra os af. Hvis man ønsker en byggerådgiver der vil støtte én HELE VEJEN, skal man vælge dinbyggerådgiver.


Kragh-Madsen Steffen - vis på trustpilot

Fantastisk rådgivning og samarbejde

D. 21/4 fik vi nøglen til vores nye hus og igennem hele processen har Klavs Toft der 100%!
Det er ingen hemmelighed at der har været lidt bump på vejen som der nu kan komme ved sådan et byggeri, men Klavs har væres hurtig til at opdage og rette henvendelse til byggeleder med henblik på at få rettet fejlen.

Vi kan helt klart anbefale at have en ekstern byggesagkyndig på ens nybyg, og vi vil til hver en tid anbefale dinbyggerådgiver.


Signe Stech Christensen - vis på trustpilot

Hjalp med gennemgang af typehus opførsel

Brugte Dinbyggerådgiver til opførsel af et hus med et typehus firma.
Det var alle pengene værd og arbejdet var grundigt.
Deres rapporter var lette at læse med gode billeder og illustrationer af hvor fejlene var, så typehus firmaet også fik rettet fejlene.
Der var god korrespondance imellem alle parter.
Helt igennem perfekt.
Tak til Anders og Rasmus!


Brian Thomsen - vis på trustpilot

Valuta for pengene

Vi har lige bygget nyt hus og under hele processen - som var meget langtstrakt, har vi haft stor gavn af dinbyggeraadgiver.dk.

Vi fik tildelt Danni Holm, som satte stor ære i både at besvare vores til tider naive spørgsmål. Han fandt flere fejl, som vi ikke selv kunne se og havde korrespondancen med vores byggeleder fra Hybel. Det gav stor tryghed at have Danni med på vores hold i en stressende byggeproces. Det var klart en 6-stjernet service, og jeg kan kun anbefale, at hvis man bygger nyt at tage fat i Dinbyggeraadgiver. Vi forventer også at bruge Danni på vores 1-års gennemgang, når den tid kommer.


Kim Hansen - vis på trustpilot

Kæmpe anbefaling fra os

Kæmpe anbefaling fra os. Vi har netop overtaget vores nye hus og selvom byggeprocessen er gået godt og med god dialog, så har Anders fra din byggerådgiver skabt tryghed og ro gennem hele vores byggeproces.
Fejl vi aldrig ville have opdaget og ting som vi nok ville have accepteret blev påpeget fra ham.
En fantastisk oplevelse og have Anders med på processen. Dygtig, grundig og et godt humør var med hver gang Anders besøgte vores hus.
Den bedste investering i vores byggebudget


Virkelig god oplevelse!

Vi fik Anders ud til køberrådgivning. Han var punktlig, reel og meget engageret i opgaven. Gennemgangen var professionel, oplysende og -ikke mindst- grundig! Efter gennemgangen fik vi hans realistiske vurdering og anbefaling i forhold til om ejendommen var værd at købe. Derudover havde vi mulighed for at ringe og snakke med ham igen dagen efter, hvor vi igen fik gode råd.
Alle pengene værd!


Signe Vad - vis på trustpilot

Tryghed i byggeproces

Vi har haft glæde af dinbyggerådgiver ved opførelsen af vort nye sommerhus og det kan varmt anbefales. Det har givet en enorm tryghed at have dem med ombord. Vi har haft rigtig fin kommunikation omkring kontrakt og fundament og de har lavet udførlige og tydelige rapporter undervejs i byggeriet med beskrivelse af alt der er kontrolleret. Det har været alle pengene værd.


Anja Bliesmann - vis på trustpilot

Fuld valuta for pengene

Selvom vi skulle bygge med et velrenommeret firma, valgte vi at hyre en byggerådgiver, fordi vi tidligere har haft dårlige byggeerfaringer. Vi har anvendt Din Byggerådgiver i perioden april-august 2021 i forbindelse med opførelse af et fritidshus på 96 kvm. Rådgiveren, Danni Holm, har under hele forløbet ydet en fantastisk service, så vi har været i trygge hænder. Alle byggetekniske detaljer er blevet dokumenteret og meget grundigt forklaret. Konkret har der været flere ”røde” anmærkninger, som alle er blevet rettet, bl.a. i forbindelse med vådrums- og rottesikring. Ydermere har vi fået hjælp og god støtte, da vi fik en uretmæssig naboklage under byggeprocessen. Firmaet udviste desuden gode samarbejdsevner med vores byggefirma.
Konklusion: Vi har fået fuld valuta for pengene, også selvom vores byggefirma er meget lødigt. Vi er altid blevet mødt med udtalt professionel kompetence, venlighed og imødekommenhed. Vores samarbejde med Din Byggerådgiver/Danni Holm har været i top. Vi giver vores bedste anbefalinger.


Henning Brandt Jensen - vis på trustpilot
Om dinbyggerådgiver.dk
Dinbyggerådgiver.dk er din garant for kvalitet og tryghed mens du bygger. Skal du bygge om, bygge ud, bygge nyt – vi står bag dig fra start til slut. Vi er din uvildige partner som rådgiver objektivt og konkret, vi er ikke i lommen på nogen, og vi træder også gerne ind hvis tingene er ved at gå skævt. Vi har kunder over hele Sjælland og stor erfaring i byggerådgivning fra A til Z. Brug kontaktformularen, så hører du fra os indenfor et døgn. Vi glæder os til at bygge sammen med dig.
Få et tilbud
Åbningstider
Mandag-fredag kl 8.00 - 16.00
Telefon
7025 8585
Mail
kontakt@dinbyggeraadgiver.dk
Storkøbenhavn / Nordsjælland
Park Alle 380
st. 2625 Vallensbæk
Sjælland & ørerne
Vinhusgade 11B
4700 Næstved
Stolt modtager af gazelle prisen 2019
DinByggerådgiver.dk ApS 
- Byggesagkyndige
Cvr nr.: 34700745
envelopephone-handsetcrossmenuarrow-down